HAKKIMIZDA

Av. Tuğba Elmas, İstanbul doğumlu olup, aslen Balıkesirlidir. İlk, orta ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamlamış olup, 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanarak hukuk eğitimine başlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2006 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku alanında Avrupa Birliği Hukuku üzerine tezli yüksek lisans eğitimine başlamıştır.

2011 yılında “Türkiye’deki KOBİ’lerin Avrupa Birliği İç Pazarlarında Serbest Dolaşım Hakları” hakkındaki tezi, yüksek lisans tez jürisi tarafından kabul edilmesi üzerine, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku alanında Avrupa Birliği Hukuku üzerine yüksek lisans diplomasını almıştır.

Elmas, 2006 yılında İzmir ilinde avukat stajyeri olarak mesleğe ilk adımını atmış ve 12.02.2008 yılında İzmir Barosundan Avukatlık Ruhsatnamesini almıştır. 2015 yılında İstanbul Barosuna kayıt olarak İstanbul ilindeki mesleki faaliyetlerini sürdürmüş ve 2018 yılında da Elmas Hukuk ve Danışmanlık Bürosunu kurarak mesleki hayatına devam etmektedir. 2008 yılından itibaren 10 yıl süresince mesleğini aktif olarak sürdürmekte olup, bu süreçte farklı hukuk bürolarında çalışarak mesleğinin birçok faaliyet alanında bilgi sahibi olmuştur.